Contact

CRS / Srdjan Jovović
Bergseweg 2 achter
3633 AK Vreeland
Stratenplan
Tel. : +31 29 42 32 839
Gsm: +31 6 14 244 544 
classicrestorationservices@gmail.com

Klassiekers onderhoud

Classic Restoration Services maakt van uw klassieker uw trots.

Bij CRS is uw klassieker voor onderhoud in Nederland in goede handen!

Classic Restoration Services houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met oldtimers en klassiekers. Van het op maat maken van onderdelen tot het installeren van stuurbekrachtiging, en van het aandraaien van een boutje zodat die deur niet meer rammelt tot het vanaf de grond af heropbouwen van de auto.

Ieder voertuig vergt onderhoud. Dit geldt zeker voor oldtimers en klassiekers . Bij Classic Restoration Services nemen we die zorg graag van u over. Bij ons is uw klassieker voor onderhoud in Nederland in goede handen. Net als het onderhoud van ‘gewone’ auto’s voeren we bij uw oldtimer onderhoud uit op alle cruciale punten: bandenspanning, remmen, soepele werking van de motor, verlichting, enzovoorts.

Omdat klassiekers van een ander kaliber zijn dan moderne auto’s, kost een onderhoudsbeurt vaak meer tijd. Dit vangen we op door alle onderdelen zelf te maken in onze werkplaats. Zo houden u en wij zicht op het proces, de kosten en het uiteindelijke resultaat. Bij ons staat niet alleen uw klassieker centraal, maar ook u. Ons doel is niet voor niets van uw klassieker uw trots te maken!

Een andere service die we bieden, is de APK-keuring. U wilt met uw klassieker de weg op, dus moet hij voldoen aan de wettelijke eisen. Wij keuren uw voertuig op de algemene controlepunten, zoals stuurinrichting, wielophanging, autogordels en voorruit. Daarnaast controleren we op alle andere verplichte onderdelen van de APK.

Wij geven uw klassieker het onderhoud in Nederland dat hij nodig heeft om door de APK heen te komen.

Aarzel niet langer en neem contact met ons op via het contactformulier!