Contact

CRS / Srdjan Jovović
Bergseweg 2 achter
3633 AK Vreeland
Stratenplan
Tel. : +31 29 42 32 839
Gsm: +31 6 14 244 544 
classicrestorationservices@gmail.com

Jaguar XKE Klassiekers

Classic Restoration Services maakt van uw klassieker uw trots!

De Jaguar XKE-klassieker is ongekend populair en Classic Restoration Services restaureert ze voor u!

Jaguar is synoniem voor stroomlijning, snelheid en sportiviteit. Grondlegger William Lyons richtte in 1922 de Swallow Sidecar Company op, die voornamelijk motoren met zijspan bouwde. Al in 1927 ging hij over op het bouwen van auto’s. De SS1 was meteen een hit. Naarmate de auto’s technisch beter werden en er steeds strakker gingen uitzien, zocht William Lyons een naam die dit weerspiegelde. Het werd Jaguar. En de rest is geschiedenis...

De E-serie van de sportauto kwam in 1961 op de markt en werd een commercieel succes. Van de 70.000 exemplaren die er zijn gebouwd, ging 60 procent naar de VS. Het zijn juist deze iconen in de autowereld die momenteel erg gewild zijn. De vraag naar de Jaguar XKE-klassieker stijgt jaarlijks met 10%, om u maar een indicatie te geven.

Classic Restoration Services is specialist in het van de grond af restaureren van de Jaguar XKE-klassieker. Omdat we het type na meer dan 100 restauraties door en door kennen, bent u verzekerd van een hoogstaand restultaat.

Om de auto nog verder aan uw wensen aan te passen, kunnen we bijvoorbeeld het dashboard ombouwen, uw fixed head-coupé (vast dak) veranderen in een drophead-coupé (cabriolet) of andersom. Als enige restaurateur in Nederland kunnen we uw Jaguar van stuurbekrachtiging voorzien.

Hebt u nog geen Jaguar in uw bezit? Dan zoeken we voor u een mooi restauratieproject, dat voldoet aan uw wensen en binnen uw budget past. Maar het is waarschijnlijker dat we al een gerestaureerd prachtexemplaar in onze showroom hebben staan.

Kom voor een Jaguar XKE-klassieker naar Classic Restoration Services in Vreeland!